אלרגיה לחומרים אבקת כביסה

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

19/07/2017 | 15:08 | מאת: ישראל

שלום דר אני סובל כבר שנה שנה מגירוי בקצה הפין במשך כול היום .הכול יתחיל לאחר דלקת בדרכי השתן שהיה לי . עברתי אורולוגים ורופאי עור הכול תקין גם מחלות מין שנבדקו בקופת חולים . עשיתי בדיקת טלאי ונמצא שאני אלרגי לחומרי טקסטיל +1 ולפריחות עצים גם +1 באופן קל נאמר לי נאמר לי ללבוש רק תחתון לבן 100 אחוז כותנה ולא להשתמש בשום אבקת כביסה או מרכך גם לא סבונים למינם . וקיבלתי אריוס פעמיים ביום שאלתי 1 . האם לדעתך יש קשר בין האלרגיה לגירוד 2. תוך כמה זמן האריוס משפיעה בערך 3. איזה סבון אני יכול לקנות ללא חומרים ניסית את של ירדן וממש יביש את המקום וגירד יותר אני בן 45 נשוי + 3 מקבל אלטרולט ופרמיקסון לפי המצלת אחד האורלוגים שאמר תנסה אולי יעזור תודה רבה וסליחה על הנושא האינטימי אבל ממש סובל מגירוי

21/07/2017 | 21:55 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב יש קשר בין האלרגיה לגירוד תרופה אנטי היסטמינית עוזרת תוך תקופת זמן קצרה אנא פנה לאלרגולוג או רופא עור להמשך מעקב וטיפול בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה