סודה לשתייה ..........המשך

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

18/07/2017 | 18:27 | מאת: נירית

תחילה,תודה על תשובתך.אין לי אפשרות לכבס את כיסוי המזרון(לפי הוראות יצרן).כפי שצייניתי פזרתי אבקת סודה לשתייה על מזרן שנשאבה עם שואב אבק.אני מניחה שנשארו גרגרים כי זאת אבקה שגרוסה דק.השאלה שלי אם סודה לשתייה אמורה לעשות קשיי נשימה.?ובאופן כללי ברצוני לדעת מה התופעות לוואי שלה מבחינת אלרגיות באופן כללי כשהיא באה בצורתה היבשה.?

18/07/2017 | 23:04 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב סודה לשתייה לא אמורה לגרום לאלרגיה או יותר נכון נדיר ביותר שתגרום לאלרגיה תופעות אלרגיות עלולות להביא לפריחה שיעול וקוצר נשימה אך גם בעיות אחרות עלולות לגרום לאותן תופעות על כן מציע שתפני לרופא המטפל עם התלונות כי ייתכן ואין קשר כלל בין הסודה לבין הסימפטומים פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה