אלרגיה לחלב תוצאות בדיקות דם.............................

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

18/07/2017 | 16:41 | מאת: ליז

שלום ביצענו לבני בדיקות דם לאלרגיה לחלב ואלו הערכים פירוט תוצאות הבדיקה שם הבדיקה תוצאה תוצאה לעומת טווח הנורמה מידע נוסף שם הבדיקה Milk תוצאה 33.4 Class 4 תוצאה לעומת טווח הנורמה שם הבדיקה Alpha Lactalbumin תוצאה 13.5 C. 3 high תוצאה לעומת טווח הנורמה שם הבדיקה Beta Lactoglobulin תוצאה 11.5 C. 3 high תוצאה לעומת טווח הנורמה שם הבדיקה Casein תוצאה 27.8 Class 4 תוצאה לעומת טווח הנורמה שם הבדיקה Cheese- Cheddar תוצאה 18.4 Class רציתי לדעת מה זה אומר וכמה חריפה האלרגיה לחלב האם אסור לו אפילו לגעת בחלב? תודה

18/07/2017 | 23:06 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב נראה שיש אלרגיה משמעותית לכל מרכיבי החלב יש לפנות בצורה מסודרת לאלרגולוג ועד אז להימנע מכל מגע עם מוצרי חלב בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה