סודה לשתייה...........................

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

17/07/2017 | 01:56 | מאת: נירית

השתמשתי באבקת סודה לשתייה(כ-3 שקיות להסרת כתם שתן לא גדול במיוחד במזרן. שאבתי עם שואב אבק את האבקה היבשה כעבור 3 שעות והריח אכן הוסר.שמתי סדין והלכתי לישון ,לא הצלחתי להרדם כי הרגשתי קשיי נשימה תוך זמן קצר.האם סודה לשתייה באבקה בהנחה שכנראה נשארו גרגרים יכולה לגרום לקוצר נשימה ואי שקט? והאם עליי לכבס את הכיסוי מזרן במים כדי להוריד את האבקה שאולי נשארה?אשמח לתשובה.נ.ב. אינני אסמטית.בת 46 ובריאה.

18/07/2017 | 09:38 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב בהחלט כדאי להשתמש בנוזלים להורדת האבקה בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה