דרמטיטיס כרונית בפנים

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

03/07/2017 | 20:57 | מאת: דרמטיטיס כרונית בפנים

שלום רב דוקטור נמרוד דרמטיטיס כרונית בפנים, אדמומיות, לפעמים מגרד. כבר 3 ימים אני נוטל תרופה טרבינפין 250 מג פעם ביום ומורח קרם למיסיל פעם ביום. עדיין אינני מרגיש שיפור לטובה. התרופה הזו והקרם הזה, הם עשויים לטפל ולשפר את מצב בריאותי ? איזה מהם במיוחד? או שעליי לחזור לרופא עור לנדון לתרופה/קרם אחרים? תודה רבה מראש להתייחסות ותגובה בנדון.

04/07/2017 | 03:43 | מאת: ענת

שתי עיצות לך לעולם אל תמרח בפנים משחה המכילה סטרואידים אתה תבכה על הטעות הזאת על הנזק שייגרם לך. תחפש בגוגל - קרם סבורם קרם צמחי ברמה עולמית

06/07/2017 | 22:27 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שתי התרופות פועלות כנגד פטריות המחשבה של הרופא היא שהפטרייה גרמה לפריחה יש להתמיד בתרופה במשך לפחות שבועיים על מנת לראות השפעה בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה