IgE total גבוהה אשמח לחוות דעת

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

03/07/2017 | 17:24 | מאת: IgE total גבוהה חוות דעת

שלום, תוצאת בדיקת igE total יצאה 400 כאשר הנורמה היא עד 100. אני עם אסטמה וסובלת מאלרגיה. מטופלת ב סינרג׳י וונטולין. האם לאחר תוצאת הבדיקה, עלי לגשת שוב לרופא? האם התוצאה גבוהה משמעותית שנדרשת תרופה נוספת? אשמח לחוות דעת

06/07/2017 | 22:29 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

תוצאה שמלמדת על נוכחות אלרגיה ממליץ לפנות שוב לרופא על מנת לבדוק אם תתאים לקבלת תרופה שנוגדת את אותם נוגדנים - התרופה נקראת זולאייר והיא נמצאת בסל בהתוויות מסויימות בלבד בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה