המשך קרדית אבק ואבקני עץ זית

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

28/06/2017 | 09:46 | מאת: אביב

שלום ד"ר, חוץ מהבדל בין פצעי אקנה לפצעים של אלרגיה בזה שפצעי האלרגיה מגרדים...איזה עוד הבדלים יש ביניהם מבחינת המראה וההרגשה?...פצעי האלרגיה לא נראים כמו אקנה?...אני פותח כל פעם שאלה חדשה כי כשאני מגיב לתשובה שלך אז אתה לא רואה זאת ואני חייב לפתוח שאלה חדשה בפורום אז עמך הסליחה

28/06/2017 | 15:15 | מאת: אביב

פרופ'*

02/07/2017 | 03:10 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב למעט הפתופיזיולוגיה השונה - ההבדלים כוללים - מיקום, פיזור, גירוד, מראה, ועוד .. עם זאת לעיתים קרובות קשה להבדיל ועל כן יש לפנות לאיבחון למומחה בתחום פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה