אכילת סוכריות ל- G6PD

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

25/06/2017 | 15:23 | מאת: אורית

העתקתי את מרכיבי סוכריות TIKTAK-טיקטק שבני בן ה3 שיש לו G6PD קיבל: Ingredients. Sugar, maltodextrin, tartaric acid, natural and artificial flavours, rice starch, gum arabic, filling agent (magnesium stearate), artificial colours, glazing agent (carnauba wax). Each pack weighs 15–18 g and contains about 38 Tic Tacs. האם יש משהו שאסור לו? בגלל הG6PD.

25/06/2017 | 23:17 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב במבט ראשון לא נראה שיש מרכיבים מסוכנים יש לשים לב לחומרים שרשומים תחת השם הכללי - צבעי מאכל או חומרי מילוי פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה