לתינוק שזה עתה נולד יש G6pd

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

19/06/2017 | 09:46 | מאת: חיים

שלום לכולם. לתינקנו שזה עתה נולד אמרו שיש לו חוסר באנזים G6pd . למרות שלאף אחד מהמשפחה אין . קראתי הרבה יח כך בנט והבנתי שאם להמנע מכל הרשימות האסורות אז אין שום בעייה . אני פונה לאלו שיש להם את הבעייה . ברצוני לדעת האם זה משפיע על חיי היום יום ? איך חיים עם זה? הורים לילדים עם בעייה זו מה הם מרגישים ? השמח לשמוע חוות דעת

22/06/2017 | 23:21 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב מעבר להימנעות ממאכלים מסויימים מאד אין לבעייה זו שום השפעה על חיי ילדך בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה