אלרגיה,לפני שלוש שנים גיליתי

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

12/06/2017 | 16:07 | מאת: הדר

שכשאני אוכלת ביצים יש לי קוצר נשימה בלי גרת או אודם בעור. עשיתי את הבדיקות היום והן יצאו שליליות והרופאה אמרה לי שאם אכן הייתה לי רגישות אז הבדיקה לא הייתה צריכה להיות שלילית. אבל איך זה יכול להיות שכשאני אוכלת ביצים יש לי קוצר נשימה. פסיכולוגית לא חוויתי חוויה רעה באכילת ביצים שתגרום לבעיה כלשהיא. יכול להיות שהתוצאה הייתה שלילית אבל עדיין אכן פיזיולוגית יש אלרגיה? תודה

12/06/2017 | 19:19 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב לעיתים בדיקות מצביעות בכיוון מסויים ולעיתים לכיוון אחר - אך החשוב מכל היא התחושה של המטופל ולכן אם את חשה בקוצר נשימה לאחר אכילת ביצים (אלרגן ידוע) ולמרות שהבדיקות מראות שאינך אלרגית - המלצתי היא להימנע מאכילת ביצים! יש מספיק מוצרי מזון שיודעים לספק את הצרכים התזונתיים שיש בביצים ואין סיבה להתעקש דווקא לאכול מוצר מזון שגורם לך אי נוחות בברכה פרופ נמרוד מימון

13/06/2017 | 14:47 | מאת: הדר

תודה על התשובה, אך אני רוצה לדעת אם זה משהוא שאני יכולה לאכול בכוח כדי לגרום לגוף להתגבר על זה,אם הבדיקות מצביעות שפיזיולוגית אין לי אלרגיה.... עשיתי את הבדיקות דרך הקופח שלי עם החומר שמחדירים במחטים הקטנים...הם הראו שהתוצאה שלילית לאלרגיה..

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה