טסטים לארגיה לילד שאובחן כאסמטי

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

11/06/2017 | 10:35 | מאת: רוזה

שלום, בן שלי(3.5) אובחן כאסמטי ואני חושדת באלרגיה לחלב. בשבוע האחרון הוא חלה בדלקת ריאות ומטופל באנטיביוטיקה ומשאפים של ונטולין ופלקסוטייד. יש לנו תור ביום רביעי הקרוב לאלרגולוג לבצע טסטים. האם ניתן לבצע את הטסטים במקביל לקבלת הטיפול במשאפים או לא? במידה ולא ניתן, כמה זמן יש לחכות מרגע סיום הטיפול? תודה.

12/06/2017 | 11:07 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב הטסטים יכולים להיות תקינים למרות נוכחות אלרגיה בעת נטילת סטרואידים הסיכון לכך כשנוטלים סטרואידים בשאיפה הוא קטן וכמובן שהטיפול לאסטמה הוא נחוץ! ממליץ לבצע את הטסטים ולאחר מכן לפענח את התוצאה בתלות זה שהייתם תחת טיפול בסטרואידים בשאיפה בהצלחה פרופ המרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה