מספר חיסונים מומלץ נגד אלרגנים שונים

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

07/06/2017 | 10:52 | מאת: ניר

שלום דוקטור, מה מספר החיסונים (נגד אלרגנים) המומלץ? נפגשתי עם רופאה ובהתחלה היא רשמה לי חיסון ל3 אלרגנים. ביקשתי להוסיף עוד 2 אלרגנים והיא מוכנה להוסיף רק אחד. ואומרת שאם אני רוצה חיסון ל5 אלרגנים שאלך לרופא אחר. מדוע הדבר בעייתי? מה הבעיה בחיסונים נגד 5 אלרגנים? מהי המלצתך? אם כבר אני סובל 3 שנים אז לפחות שזה לא יהיה סתם.. תודה

12/06/2017 | 11:10 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב אנא פנה עם שאלתך למומחה אלרגיה בצורה מסודרת יש לעבור על כל הבדיקות שלך בצורה מסודרת - לכן השאלה היא מעבר לרמת הפורום בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה