טיפול טלפסט לאלרגיות

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

03/06/2017 | 13:30 | מאת: גל

שלום, בת זוגתי סובלת מאלרגיות ממוצרי מזון רבים , דשא וקרדיט האבק. לאחרונה עשתה איבחון טסטים וניתן לה טיפול 30 יום עם תרופת טלפסט שלטענת הרופא ירפא אותה מהאלרגיה.. 1. האם טיפול 30 יום באמת יכול להחלים מאלרגיה? 2. הייתה לה לאחרונה דלקת בכליות שלאחריה כל פעם שהיא שותה יין ואלכוהולים שונים (חוץ מג׳ין) יש לה צריבה בשתן. כעת עם הטלפסט היא חשה צריבה דומה. האם לדעתך יכול להיות קשר? תודה רבה

04/06/2017 | 07:33 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב 1. האם טיפול 30 יום באמת יכול להחלים מאלרגיה? מאלרגיה לא מחלימים לגמרי. מטרת הטיפול היא להעלים את הסימפטומים והיות ויש עונתיות ברוב המקרים אין צורך בטיפול מעבר לעונה ייתכן ובשנה הבאה תזדקקו לאותו טיפול 2. הייתה לה לאחרונה דלקת בכליות שלאחריה כל פעם שהיא שותה יין ואלכוהולים שונים (חוץ מג׳ין) יש לה צריבה בשתן. כעת עם הטלפסט היא חשה צריבה דומה. האם לדעתך יכול להיות קשר? הכל ייתכן ברפואה... אך מנסיוני לא מכיר קשר כזה בין אנטי היסטאמין לצריבה בעת מתן שתן בברכה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה