פטריות אדמומיות פריחה וגרד על הפנים

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

03/06/2017 | 11:28 | מאת: פטריות אדמומיות פריחה וגרד על הפנים

שלום רב דוקטור מיכל מזה כשלושה חודשים אני סובל מפטריות אדמומיות פריחה וגרד על הפנים. רופא עור בקופת חולים, בדק אותי והבחין בזיהום פטרייתי, פטרייה שטחית. רופא עור רשם לי קרם ניזורל 20 מג לשימוש פעמיים ביום. דוקטור מיכל, משעת מריחת קרם- תוך כמה זמן הוא נספג בעור? שעות ההשפעה שלו מזמן המריחה? אחרי כמה שעות אני אמור לשטוף לנקות פנים מקרם? הקרם ממשיך לטפל לעשות את עבודתו גם אחרי שאני מקלח ושותף מנקה אותו ? תודה רבה מראש לתגובתך על שאלותיי.

04/06/2017 | 07:30 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב משעת מריחת קרם- תוך כמה זמן הוא נספג בעור? נספג תוך דקות כמה שעות ההשפעה שלו מזמן המריחה? 12 שעות אחרי כמה שעות אני אמור לשטוף לנקות פנים מקרם? אין צורך לנקות הפנים מהקרם הקרם ממשיך לטפל לעשות את עבודתו גם אחרי שאני מקלח ושותף מנקה אותו ? כן אם ניקית את הפנים לאחר שעתיים לדוגמא הוא כבר נספג, היות ונספג לשכבות תת עוריות שטיפה חיצונית לא תשפיע בברכה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה