התחלת מוצקים אצל תינוק - אלרגיה?

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

22/05/2017 | 13:08 | מאת: סיון

שלום, בני בן חצי שנה, יונק. התחלנו מוצקים - עד כה ניסיתי בטטה, גזר, בננה, תפוח מאודה, הכל בנפרד ובכמות קטנה. בכל פעם אחרי כמות קטנה מופיעה אדמומיות ליד העיניים, בעיקר באזור הרקות , כמו אחרי בכי. זה חולף לבד אחרי הארוחה. לא ברור לי אם זה סימן מחשיד או תגובה של הגוף למזון החדש ואיך להמשיך. תודה

26/05/2017 | 13:09 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב נשמע שזה בסדר וניתן להמשיך כרגיל ליתר ביטחון מציע לך לצלם את התגובה ולהראות אותה לרופא הילדים שלך בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה