קרדית אבק ואבקנים עץ הזית

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

22/05/2017 | 08:02 | מאת: אביב

שלום אני מאובחן כסובל מאלרגיה לקרדית האבק ולאבקנים עץ הזית...האם האלרגיות הללו יכולות להשפיע על העור מבחינת פצעים או כל דבר אחר שנראה לעין?...אני בן 29 ובריא

22/05/2017 | 08:06 | מאת: אביב

אוסיף ואומר כי יש לי עור שמן בפנים שקצת נוטה לאקנה ופיגמנטציה ואדמומיות...האם האלרגיות הללו גורמות לכל זה?...ואם לא לזה אז אשמח לדעת למה הן כל גורמות מבחינת העור...תודה

22/05/2017 | 08:08 | מאת: אביב

כל-כן*

26/05/2017 | 12:15 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב אלרגיה עלולה לגרום לפריחה עורית וגירודים תופעות אלו מטופלות על ידי רופא אלרגיה או רופא עור אקנה ועור שמנוני - זו בעייה אחרת שאיה קשורה לאלרגיה ויש לטפל בה דרך רופא עור ממליץ לפנות לרופא עור בשלב ראשון ואם ללא הטבה בתופעות האלרגיה אז גם למומחה אלרגיה בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה