אלרגיה ללק ג׳ל-יש דרך טיפול?

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

17/05/2017 | 19:36 | מאת: לק ג׳ל

היי כמו כולם גל לי יש את האלרגיה ללק הג׳ל רציתי לדעת האם זה דבר שחולף או שזה עכשיו לכל החיים? יש דרך לטפל בזה? האם יש סוגים של לק ג׳ל שכן אפשר להשתמש בהם ...?? בבקשה תענו זה חשוב לי!

19/05/2017 | 14:47 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום אב בהחלט ייתכן שאת אלרגית לחומרים אליהן את נחשפת אנא פני בהקדם למומחה אלרגיה שיברר את הנושא ויקבל החלטות בהצלחה פרופ המרוד מימון

03/06/2018 | 00:21 | מאת: הודיה

CND Chellac לוקסיו גם אני אלרגית ומשתמשת איתם פשוט תענוג נטול אלרגיה

13/11/2018 | 10:22 | מאת: אורטל

היי, גם אני אלרגית, אך לא מוצאת מאיפה לקנות את לק הגל לוקסיו.. מהיכן השגת?

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה