גירודים בגרון וקוצרי נשימה

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

15/05/2017 | 21:18 | מאת: סבטה

שלום ד“ר, אני בת 29.במשך תקופה ארוכה סבלתי מהתקפי שיעול חזקים היום זה חלף וקורה מידי פעם בהתקפים חלשים יותר אבל התחלתי לסבול מגירודים בגרון וקוצרי נשימה.הייתי בכול מיני בדיקות והכול תקין,אין לי אלרגיה לאבק ולשיערות של כול מיני חיות ,גם טיפול אלרגי לא עזר. אני מרגישה שזה יכול להיות קשור לחומרי בישום,אני לא בטוחה כי אין לי תגובה מידית מאינטרקציה ישירה לרוב זה בא קצת אחרי. השאלה אם אלרגיה יכולה להתבתא ככה ?ראיתי באינטרנט שיש לך שתי מרפאות באיזה מהם אני יכולה להבדק עם זה?

16/05/2017 | 16:03 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב בהחלט נשמע כתגובה אלרגית שכוללת גרד ועקצוצים בגרון עם שיעול זקוקה לטיפול משולב שיכלול משאפים וכדורים אנא פני לרופא המשפחה וניתן להיעזר במומחה לאסטמה ואלרגיה בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה