שיעול טורדני אצל בת 3

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

15/04/2017 | 14:04 | מאת: קרולין

שלום רב, הבת שלי בת 3, סובלת משיעול טורדני מזה חודשים. אבחנו אצלה אסטמה של הילדות והיא טופלה בסינגולר אך לא הביא לתוצאות רציתי לעשות לה בדיקות אלרגיות אך נאמר לי שבגיל שלה אין טעם לכך האם יתכן שיש תשתית אלרגית לאסתמה? האם בכל זאת יש טעם לבדוק אם סובלת מאלרגיה והאם שווה לנסות טיפול באנטי היסטמינים? תודה מראש

15/04/2017 | 15:11 | מאת: ד"ר נמרוד מימון

שלום רב אסטמה היא סוג של אלרגיה לחומרים שנשאפים לתוך הריאות הטיפול באסטמה אמנם שונה מהטיפול באלרגיה רגילה אך לעיתים כשיש שיעול כרוני והמרכיב האלרגי בולט - אנו מטפלים באנטי היסטמינים מציע לך לפנות לרופא ילדים מומחה ריאות או אלרגיה - על מנת לפתור את הבעייה בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה