שאלה על שימוש במשחת אלוקום

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

10/04/2017 | 10:59 | מאת: שירה

שלום רב! מאז יוני שנה שעברה אני סובלת מגבשושיות קטנות בפנים שלי. קיבלתי משחת אלוקום שעזרה לי מאוד אך כעבור חודש-חודשיים הגבשושיות חזרו. מאז בערך כל חודשיים אני מורחת את המשחה למספר ימים. רופא עור חושב שזאת אלרגיה ושלח אותי לבדיקות. האם השימוש במשחה בצורה זו בסדר ובטוח? (פעם בחודשיים למספר ימים) האם ניתן להשתמש במשחה בזמן שימוש ברואקוטן? תודה וחג שמח!

15/04/2017 | 15:13 | מאת: ד"ר נמרוד מימון

שלום רב בהחלט השימוש בצורה זו בטוח ניתן גם להשתמש ביחד עם רואקוטאן בהצלחה פרופ נמרוד מימון

19/04/2017 | 23:59 | מאת: שירה

תודה רבה!

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה