נזלת בצבע תכלת בשבוע האחרון

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

04/04/2017 | 23:14 | מאת: שירה

שלום רב, בשבוע האחרון אני סובלת מנזלת בכמות גבוהה. בתחילה הנזלת הייתה ירוקה, כעת היא שקופה. מידי פעם מתלווה לנזלת הרגילה נקודה או שתיים בצבע תכלת. מה זה יכול להיות? האם ייתכן שזה קשור לכך שניקיתי עובש שהיה לנו בבית על כל מיני רהיטים? האם יש צורך בבדיקה וטיפול או שיחלוף לבד? תודה רבה וחג שמח.

05/04/2017 | 00:07 | מאת: ד"ר נמרוד מימון

שלום רב תיאורך נשמע דווקא כמו אלרגיה ויתכן מאד שיש לך אלרגיה לחומרי הניקוי בהם השתמשת מציע להמתין מספר ימים ואם לא חולף מעצמו - לפנות לרופא המשפחה בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה