שרוולים מתנפחים בזמן ניתוח

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

27/03/2017 | 09:11 | מאת: מיקי

שלום, כאשר נותחתי הלבישו לי שרוולים מתנפחים על השוקיים. קבלתי גירוד נורא מהם. האם זה יכול להיות אלרגיה? אם כן, לאיזה חומר? באותו ניתוח לפרוסקופי סגרו את החתכים עם פלסטרים קטנים שגם מהם קיבלתי גירוד? אלרגיה? לאיזה חומר? עם פלסטרים ביתיים או עם הפלסרטים שהאחות שמה לאחר בדיקת דם אין לי בעיה. ברצוני לציין שאין לי (או לא ידוע לי על) אלרגיות למזון, תרופות, חתולים או למשהו אחר! תודה מיקי

27/03/2017 | 11:16 | מאת: ד"ר קובי שדה

אולי זה קרה עקב עור רגיש באופן כללי לניפוח ולפלסטרים ולא דווקא עקב אלרגיה אבל אם יש חשד לאלרגיה ניתן לבצע בדיקה במרפאת אלרגיה לחומרים חשודים כולל טקסטיל אקרילים דבקים וכדומה ניתן לבצע את הבדיקה במרפאתי www.allergynet.co.il

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה