ילד בן 15- אלרגיה לאבק הבית

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

22/03/2017 | 11:01 | מאת: nirit

הבן שלי, כיום בן, 15, אלרגי לאבק הבית מגיל צעיר. "ההתקפות" מגיעות בד"כ בשעות הבוקר, אך לפעמים גם בבית הספר במהלך שיעור ומלוות בעיטושים ברצף, אדמומיות ודמעות בעיניים וכאבי ראש, מה שמוציא אותו מריכוז ופוקוס (וגם מדעתו, למען האמת..) הטיפול שניתן לו הוא "אלרג'יקס", אשר לעיתים מסייע ולעיתים לא. האם יש המלצות נוספות לטיפול ולשיפור איכות החיים? ככל הנראה מדובר בענין תורשתי, כי גם לאבא שלו תופעות דומות) תודה רבה!

22/03/2017 | 23:37 | מאת: ד"ר קובי שדה

לגמרי נשמע כמו אלרגיה וכדאי לעשות בדיקה לאלרגיה בגיל כזה ולהחליט על טיפול בהתאם

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה