חשד לאלרגיה לא מאופיינת

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

19/03/2017 | 15:11 | מאת: ערן

שלום דר מזה כשבוע גרד חזק שהתחיל בכף יד ימין לאחר מספר ימים עבר גם לכף יד שמאל עם בליטות אדומות על גבי העור והתפשט לדלקת עורית בכף היד עם גירוד חזק מאד. טופלתי באנטי היסטמין וקרם נרידרם שלא עזרו, לאחר מכן ניתן לי פרדיניסון 20 מג ויש הטבה משמעותית מאד. השאלה: איזה סוג של אלרגיה אם בכלל? איזה צעדים הבאים כדאי לבצע? תודה מראש

20/03/2017 | 14:07 | מאת: ד"ר קובי שדה

קודם כל הזכר וחשוב על משהו שאולי נגעת בו בידייך שגרם לבעייה ופנה לבירור אלרגי במידה ואין זה חד פעמי

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה