פריחה שנעלמה אחרי תרופה וחזרה שוב

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

14/03/2017 | 15:35 | מאת: נ

הי, אם פריחה בכל הגוף נעלמת לאחר יום אחד של נטילת טלפסט וסטרואידים אבל חוזרת שוב אחרי יממה זה בגלל חשיפה לגורם האלרגי או שאולי יש להמשיך עם הכדורים? תודה

14/03/2017 | 15:51 | מאת: ד"ר קובי שדה

גם וגם אולי זה בגלל אלרגיה וכדאי להמשיך בטלפסט בד"כ סטרואידים אינם רצויים פנה לבדיקת אלרגיה וייעוץ בהקדם www.allergynet.co.il

15/03/2017 | 23:31 | מאת: נ

תודה על התשובה המהירה. המשכנו בטיפול והאלרגיה ממשיכה..לא גילינו את המקור והתסמין היחיד הוא פריחות מגרדות בכל הגוף בלי חום או תופעות אחרות. רופא משפחה המליץ להמשיך טיפול ולרופא עור מתפנה תור רק שבוע הבא..יש עוד מה לעשות?

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה