קרדית אבק ואבקנים עץ הזית

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

13/03/2017 | 18:52 | מאת: אביב

שלום שמי אביב בן 28 ובריא...גיליתי שאני אלרגי בבדיקה של אלרגולוג לקרדית האבק ולאבקנים עץ הזית, והוא נתן לי משאף קיוור וספריי לאף פלקסונז...הלכתי להיבדק בגלל שמדי פעם היו לי התעטשויות ונזלת וליחה...נקטע הוא שהחלטתי להפסיק לקחת אותם כי זה לא קריטי לי ואני מסתדר גם ללא המשאף והספריי...מה שרציתי לשאול אתכם זה האם הקרדית אבק והאבקנים עץ הזית שאליהם הרופא אמר לי שאני אלרגי יכולים לגרום גם לפצעים כמו פצעי בגרות??...כי מאז ומתמיד העור שלי הוא עם נטייה לפצעים אבל אני רוצה להסיר את הספק שזה בגלל האלרגיה לקרדית אבק ואבקנים עץ הזיץ וזה משום שאני גם מסתדר טוב מאוד ללא התרופות...אשמח אם תעשו לי סדר בבלאגן...תודה

13/03/2017 | 18:55 | מאת: ד"ר קובי שדה

אין לאלרגיה זו , קשר לאקנה / פצעי בגרות

14/03/2017 | 02:32 | מאת: אביב

האם האלרגיות האלה יכולות לגרום לבעיות עור אחרות אם לא לאקנה??

19/03/2017 | 09:47 | מאת: אביב

כי רשום בעל מיני מקומות באינטרנט שהאלרגיות יכולות לגרום לגרד או אסתמה של העור שידוע בשם אטופיק דרמטיטיס...

19/03/2017 | 11:16 | מאת: ד"ר קובי שדה

חשיפה לאבק יכולה לגרום לבעיות עור אלרגיות

21/03/2017 | 05:52 | מאת: אביב

אילו בעיות עור אלרגיות זה יכול לגרום?...אשמח אם תמנה לי אותן...מצטער על כמות השאלות פשוט חשוב לי לדעת

18/05/2017 | 06:26 | מאת: אביב

אשמח לתשובה תודה

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה