אנגיודמה ומשככי כאבים

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

10/03/2017 | 08:16 | מאת: דינה

שלום! אני סובלת מאנגיודמה אידיופטית. 1.הייתי רוצה לדעת באילו משככי כאבים מותר להשתמש במידה ויש צורך. 2.האם אופטלגין ואקאמול עלולים לעורר התקף של אנגיודמה? 3.האם נוסידקס עלול לעורר התקף של אנגיודמה? תודה. דינה

13/03/2017 | 16:51 | מאת: ד"ר קובי שדה

בחלק מהחולים אכן אופטלגין ומשפחת ה NSAID עשויים להחמיר את הבעיה פראצטמול נחשב בטוח נוסידקס ודומיו גם יכול לגרוםפ להחרפה במצב בחלק מהחולים פירוט מדוייק , בהתאם למצבך, עליך לקבל ישירות, עליילךבחון את מאפייני התגובות שלך וחומרתן

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה