אלרגיה לפריחת עצי זיתים

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

05/03/2017 | 15:51 | מאת: אפ

שלום בישוב מבקשים לנטו מטע קהילתי בו ינטעו כ 20 עצי זית. מציינת כי בישוב הרבה עצי זית. ובגינות רבות נטעו עצי זית. מרחק המטע הקהילתי (בו יהיו סוגים נוספים של עצים) הוא כ 50-100 מ' מביתי, מבקשת לדעת האם יש מקום לדרוש כי הזיתים לא ינטעו במטע ? כשבקשתי נאמר לי כי לשכנים יש ויהיו עצי זית ובישוב יש עצי זית רבים. לתשובתכם אודה

05/03/2017 | 18:10 | מאת: ד"ר קובי שדה

אכן עצי הזית נפוצים מאד בישובים רבים ואם מדובר בתוספת עצים למה שכבר קיים ממילא סביבך הרי שאין לכך חשיבות רבה בד"כ. אך כמובן שאיני יכול לנבא את העתיד...

06/03/2017 | 17:09 | מאת: אפ

תודה

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה