אלרגיה לקרדית האבק- דרכי התמודדות

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

22/02/2017 | 12:22 | מאת: אמא של אבישי המתור

שלום רב. בני בן ה3 סובל מנזלת מוגלתית כרונית מגיל קטן מאוד וכן גם הפרשות מוגלתיות באופן קבוע מהעיניים. הוא עבר ניתוח הכנסת קורפורד לשק הדמעות וכריתת אנדואידים ללא שיפור מאז. (4 ח'). הוא סובל מנחירות ונשימה דרך הפה. בנוסף הוא סובל מלקות קלה בשמיעה ובראיה, ADHD ודיספרקסיה. אתמול אובחן גם כסובל מאלרגיה לקרדית האבק. ברצוני לדעת מה עלי לעשות על מנת לעזור לו להתמודד עם האלרגיה לקרדית האבק. כמו כן האם ייתכן שישנו קשר לצריכת מוצרי חלב גם כן וקמח לבן. האם עדיף להחליף לו את התזונה לתזונה מלאה וללא מוצרי חלב? האם הטסטרים שעושים על העור כוללים גם אלרגיה/רגישות למוצרי חלב? תודה רבה!

22/02/2017 | 13:20 | מאת: ד"ר קובי שדה

את כל השאלות עלייך להפנות לרופא שבדק אותו אתמול תוכל לקרוא על נזלת אלרגית, אלרגיות בכלל וקרדית אבק הבית בפרט באתר שלי www.allergynet.co.il לרוב תזונה ללא חלב אינה מועילה במצבים אלו אבל אפשר לנסות במידת הצורך הגיעו אליי ללהערכה נוספת

23/02/2017 | 14:59 | מאת: אמא של אבישי

האם אתנ מקבל לקוחות דרך קופת חולים כללית?

02/03/2017 | 20:48 | מאת: ד"ר קובי שדה

כללית מושלם פרטים באתר זה

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה