g6pd.

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

21/02/2017 | 00:06 | מאת: אלי

שלום אמי מטורקיה ואבי מברית המועצות .לשניהם אין חוסר g6pd. אחי אובחן כבובל מחוסר g6pd בגלל זה הרופאים אמרו להורי שחייב להיות שגם אני סובל מחוסר זה וכך התיחחסתי לעצמי עד עכשיו. לאחרונה עשיתי בדיקת דם ובקשתי מהרופא שיוסיף לי את הבדיקה של g6pd. התוצאה היא 17.6u/g hb. אם אני מבין נכון אני לא סובל מחוסר g6pd הטוח הרשום מתוצאות הבדיקה הוא 7-20.5 האם אני נבין נכון? יש משמעות לתוצאה גבוהה יחסית? תודה מראש

21/02/2017 | 08:39 | מאת: ד"ר קובי שדה

כנראה שאתה מבין נכון ממה שכתבת אך הוועץ ברופא המשפחה ששלח את הבדיקה אין משמעות לתוצאה גבוהה

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה