היכן ניתן לקנות תמצית אלרגן קרדיט האבק?

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

06/02/2017 | 08:49 | מאת: ירון פרידמן

שלום רב, אני צריך לבדוק כל שבוע את מצב האלרגיה בעקבות טיפול. קופת החולים אינה מאפשרת לי לעשות כל שבוע את הבדיקה ולכן עלי לבצע אותה בעצמי (בדיקת דקירת עור פשוטה). אני מחפש כבר שבוע במבוכי האינטרנט ולא מצאתי קצה חוט. אשמח מאוד לעזרתך - היכן אני יכול לקנות תמצית אלרגן קרדיט האבק ותמצית היסטמין? תודה רבה!

10/02/2017 | 16:50 | מאת: ד"ר קובי שדה

הדבר אינו ניתן לרכישה עיי מטופלים אלא רק עיי רופא אלרגיה גם אין שום צורך בעולם לבצע בדיקה כל שבוע !! זה גם עלול להיות קצת מסוכן ... מאיפה הרעיון ?

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה