חוסר יכולת נשימה וכאבים בחזה

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

02/02/2017 | 02:08 | מאת: עדן

שלום דוקטור .. אני כבר מעל שנה וחצי סובלת מקשיי נשימה , אני בת 18 , קורה לי לעתים קרובות שאני לא מצליחה להוציא אויר מהפה , שאני מפהקת אני מרגישה מחנק בגרון , כשאני רוצה להוציא אויר כואב לי בחזה ממאמץ והאויר לא יוצא . עשיתי כמעט את כל הבדיקות האפשריות והכל תקין .. אין לי כוחות לזה יותר מזה יכול להיות ? (בוטלת התריס קשור לזה )

02/02/2017 | 11:56 | מאת: ד"ר קובי שדה

אני לא יודע מה זה "כל הבדיקות האפשריות" - אולי לא באמת עשית את כולם למשל בדיקה ל"אסתמה סמויה" או בדיקות אלרגיה בכל מיקרה צריך לשמוע את הדברים מקרוב ישירות ולנסות להבין ...ץ ואת מוזמנת למרפאתי לשם כך

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה