אובחנתי באלרגיה לdrometrizole

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

01/02/2017 | 23:42 | מאת: נדב

- שלום אובחנתי היום כאלרגי "ל drometrizole הייתי רוצה לדעת באיזה חומרים הוא נמצא ? נאמר לי שבפלסטיק אבל פלסטיק זו הגדרה רחבה מאוד ואשמח לקצת יותר מידע .. כמו כן רציתי לדעת האם כפפות לטקס או ניטריל הם פלסטיק והאם מצוי בהם החומר הזה ? תודה רבה

02/02/2017 | 11:28 | מאת: ד"ר קובי שדה

מדובר בחומר נגד קרינת שמש המצוי בקרמי הגנה משמש עלייך לקבל הסבר מפורט מרופא העור שלך כולל רשימת שמות נרדפים = אם לא קיבלת עשה חיפוש בגוגל וקרא על כך או פנה לייעוץ חוזר אין לכך קשר לכפפות

02/02/2017 | 11:36 | מאת: נדב

תודה רבה קיבלתי הסבר והוא אמר שהחומר נמצא גם בפלסטיק וזה גם מה שרשום באינטרנט .. השאלה שלי האם לטקס וניטריל הם פלסטיק

02/02/2017 | 12:50 | מאת: ד"ר קובי שדה

הם לא אמורים להכיל חומר זה אך עיין במרכיבים

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה