שאלה בנושא אלרגיה אטופית

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

21/01/2017 | 11:43 | מאת: איתן

שלום דוקטור, בתבחיני עור בגיל 18 מצאו רגישות קיצונית לפריחת עצי זית ואבק הבית. עברתי טיפול הימונתרפי בהשגחה בבית חולים. המצב השתפר מעט בעיקר בהשפעה העונתית בנזלת. אבל בחשיפה ישירה לא באבק זה בשניות חסימה בנשימה ונזלת מימית ובפריחת עצי זית זה כמו ססמוגרף ממרחקים זה משפיע. מסביב לעינים הכל מתנפח גם. רציתי לדעת אם טיפול הימונותרפי נוסף יעזור אחרי שנים בשנות ה40 כרגע. כדאי לחזור על תבחיני עור שוב? או שיש לחיות עם מה שיש בטיפול סימפטומטי. וגם במצב כמו שלי הרופא מדפחה טוען שצריך מזרק צמוד. אני מסתפק בבליעת כמות גדולה של פרנדיזון ברגע שזה מתחיל. זה די עוזר ומונע התפתחות חמורה. שאלה נוספת מגע עם עץ כמו מקל מטאטא טבעי גורם לידיים להתנפח. זה דבר מוכר? תודה

22/01/2017 | 08:38 | מאת: ד"ר קובי שדה

ההחלטה איזה טיפול כדאי להציע תלוי בגורקמיפ רבים שלא את כולם ניתן להבין מהפרטים שמסרת . הטוב ביותר יהיה לפנות אלינו ישירות לבדיקת אלרגיה מחודשת ובהתאם להציע טיפול הרגישות העורית שאתה מתאר עשוייה להיות קשורה באלרגיה - היא בהחלט מוכרת פרטים : www.allergynet.co.il

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה