קוצר נשימה ואלרגיה למעברי עונות. אם יש קשר ביניהם ומה לעשות

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

17/01/2017 | 15:50 | מאת: קוצר נשימה

שלום אני סובלת מאלרגיה למעברי עונות לאחרונה אני לא יכולה להיות במקומות חנוקים אם זה קשור לקוצר נשימה אני לא יודעת. התחושות שאני חשה הם: קושי לנשום את ה"נשימה הגדולה", פיהוקים והרבה... עם דמע בעיניים, סחרחורת, עייפות, קור וכאבי גוף מהמצב אליו אני נכנסת. עברתי בדיקת אסטמה ולא ידעתי להסביר להם מה עובר עליי כי זה לא הגיע לרמות כאלה. הם טענו שהכל בסדר. השאלה היא אם זה קוצר נשימה ומה עליי לעשות/למי לפנות? כי מאוד קשה לי לתפקד בזמן כזה וגם אחרי המשבר הזה. ולוקח לי זמן לחזור לנשימות רגילות. תודה!!

22/01/2017 | 08:44 | מאת: ד"ר קובי שדה

פני לבירור אלרגי ואת מוזומנת למרפאתי בהצלחה פרטים : www.allergynet.co.il

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה