אלרגיה ונוזלים באוזניים

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

17/01/2017 | 06:11 | מאת: לולי

שלום ד׳׳ר. מזה שנה יש לי נוזלים באוזניים עקב אלרגיה . ( אני גם חולת אסתמה נשימתית ואסתמה בעור ) .הייתי אצל רופאת אף אוזן גרון פעמיים, בדיקת שמיעה אצל קלינאי תקשורת ( שומעת בטווח הנורמה) , עשיתי אצל רופא אלרגיה טסטים בעור (של אלרגנים נשאפים), ואחת לחודשיים אני הולכת לרופאת המשפחה כדי לבדוק מה מצב האוזניים . רופאת א.א.ג ורופאת המשפחה אמרו שזו אלרגיה ושזה יעבור לי לבד, אבל לא ידוע ממה האלרגיה . עשיתי טסטים ואני אלרגית קצת לקרדית האבק ולפריחה של דשא . אבל לא נראה שזה קשור לנוזלים . רופא האלרגיה אמר שזה אולי סיבוך של משהו שהתחיל לפני, אבל לא היה לי כלום .. אני מטופלת כבר שנה באריוס ואבאמיס, רופאת המשפחה אמרה שהיא לא רואה שינוי במצב הנוזלים . במהלך השנה הוחלפו לי הכדורים לסירוגין לטלפסט, זילרג׳י, תרסיס לאף סטרונאז, וכרגע שוב אריוס ואבאמיס . אני כבר מיואשת, הנוזלים לא עוברים והטיפול גם כנראה לא משפיע . יש לזה פתרון או טיפול אחר ?

17/01/2017 | 06:13 | מאת: לולי

חשוב לציין שאני משתדלת לא להיחשף לאבק .

17/01/2017 | 09:11 | מאת: ד"ר קובי שדה

בד"כ בעיות נוזלים באזניים אינןם קשורות בהכרח בנזלת האלרגית ולכן ייתכן שאין קשר ישיר בכל מיקרה אם את סובלת מכך אז את כמובן מוזמנת למרפאתי ונראה מה נוכל לעשות מבחינת טיפול ומניעה בהצלחה

17/01/2017 | 15:35 | מאת: לולי

ממה זה יכול לקרות אם אין קשר לאלרגיה ? זה התחיל לי בסוף פברואר שנה שעברה בעונת מעבר .. ייתכן קשר ?

22/01/2017 | 08:44 | מאת: ד"ר קובי שדה

ייתכן וזה מבעיה ויראלית ... או אלרגית , למשל

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה