שאלה על עובש בתקרה רטובה

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

10/01/2017 | 16:40 | מאת: שאלה על עובש

שלום. יש לי שאלה בנוגע לעובש. בחדר אחד בבית התקרה נרטבה כמעט כולה ממי גשם, בעיה שנפתרה. בימים האחרונים החל להיווצר עובש, בינתיים בצידי התקרה. הבנתי שעובש משחרר משהו לא בריא לאוויר. יש לי תינוקת בבית. כנראה שאוכל לטפל בתקרה רק כשהיא תהיה יבשה. איך משפיע העובש בחדר הזה על שאר הבית? החדר הוא די בכניסה ליד המטבח והסלון. האם העובש מהחדר הזה משחרר משהו שיגיע לשאר הבית? ומה לגבי הדברים שבחדר? יש לי שם ארון עם בגדים ומצעים, כמה רהיטים וספרים. האם להוציא הכל או שאם העובש בתקרה הוא לא יחדור לארון ולרהיטים? תודה

10/01/2017 | 16:52 | מאת: ד"ר קובי שדה

תיאורטית העובש יכול לשחרר נבגים לכל הבית ולכן יש לטפל ולנקות אותו גם עם הקר עדיין רטוב - בד"כ עיי אקונומיקה ורצוי שלא יחדור לארון עצמו כמובן

10/01/2017 | 17:20 | מאת: שאלת הבהרה על העובש

העובש כרגע בתקרה. האם אני צריכה להוציא דברים מהארון לחדר אחר? הנבגים חודרים לארון? ואם הספרים נשארים שם למשל האם אחכ צריך לנגב אותם? יהיו עליהם נבגים שילכו איתה לדירה הבאה? ורהיטים שנמצאים בחדר?

15/01/2017 | 18:04 | מאת: ד"ר קובי שדה

יש לנקות כמה שיותר כמו שמנקים אבק או מטפלים ברטיבות או חרקים או כל דבר שכזה...

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה