כתמים ברגליים שימוש בסטרואידים

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

10/01/2017 | 14:42 | מאת: הדר

בוקר אור לכולן. לפני כשבוע אובחנתי עם אסטמה פעילה, מכיוון שהגעתי בהתקף קשה קיבלתי זריקת קורטיזון והתחלתי שימוש מניעתי במשאף פלוטיפורם, שתי שאיפות בבוקר ושתיים בערב. חל שיפור משמעותי, לא סבלתי מהתקף מאז. לפני שלושה ימים התחלתי להרגיש מעין נקודות של קור ברגליים, לא משהו כואב, פשוט הרגשה מוזרה שבאה והולכת במשך היום. אתמול הרגשתי את אותן נקודות קור לפני המקלחת וכשהתפשטתי ראיתי כתם אדום גדול בכל רגל ובתוכו כתמים לבנים שהם בעצם הרגישו קרים. הם עברו תוך כמה דקות. האם זו תגובה ידועה לשימוש בסטרואידים? האם עלי לדאוג?

10/01/2017 | 14:55 | מאת: הדר

היום גם הבחנתי בזרמים ברגליים, כאילו משהו מתהדק לי סביב הברכיים

10/01/2017 | 16:54 | מאת: ד"ר קובי שדה

קשה להבין במה מדובר בדיוק, זה אמנם לא נשמע מדאיג אך עדיף שתפננה לרופא המשפחה או ישירות אלינו

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה