אוריטיקריה כרונית שאלה לרמי מור

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

29/08/2000 | 19:09 | מאת: אבירם

שלום לרמי מור הומאופט אני סובל מאורטיקריה כארבע שנים. ללא מציאת הסיבה למרות כל הבדיקות שנעשו לי כולל מבדק במכון וייצמן. ברצוני לשאול אותך מדוע אתה מתנה את הטיפול שלך באי הימצאות פרזיטים. אחרת מובן לי כי אז לא ניתן לטפל. או שלא הבנתי נכון. מצפה לתשובה בהקדם. אבירם.

30/08/2000 | 06:47 | מאת: רמי מור- הומאופט

שלום אבירם. התשובה לשאלתך פשוטה למדיי. הטיפול באורטיקריה אשר מקורה בפרזיטים הוא טיפול ממוקד להכחדת הטפיל. למעשה מדובר באורטיקריה שסיבתה מזוהה . אך לצערי בעניין הכחדת פרזיטים בתרופות קונבנציונליות, גם בעניין זה ישנה הישנות של הופעת פרזיטים. אבחנה מבדלת היא היכרחית כאן, מילים פשוטות, זהו הדבר הראשון אותו אני מבקש לברר עם החולה הפונה אליי, מכוון שטיפול בפרזיטים באמצעים אלטרנטיביים הוא אגרסיבי יותר וקצר מועד ביחס לטיפול שמרני. ניתן לתת ריכוזים חזקים של צמחי מרפא היכולים בנקל ובזמן קצר להשמיד את המושבה הפרזיטית על ביציה. לעומתו הטיפול באורטיקריה שאין מקורה בפרזיטים, דהיינו : אורטיקריה אידיופטית ממקור לא מזוהה, הוא טיפול שונה בתכלית ועונג הוא לי כבן אנוש להביא לידיעת הסובלים מהתופעה האיומה הזו, את בשורתי. עוד אוסיף, כי חלק נכבד ממטופליי עבר את הבדיקות המקיפות ביותר - אף בארה"ב צרפת, ומכון וייצמן. זאת לדעת. בברכה רמי מר

31/08/2000 | 10:07 | מאת: אסתי-קינייסןלוגית

אבירם שלום קראתי על האורטיקריה וברצוני להציע לך טיפןל קינייסולוגי. הטיפול הקינייסולוגי מטפל דרך בדיקות שריר. הוא פשוט ומהיר. אתה יכול להיפטר מן האורטיקריה תוך טיפול אחד או שניים. לקבלת פרטים הוספים אנא פנה ל-esyi39@walla,co.il בברכה-אסתי-קינייסולוגית

02/09/2000 | 16:47 | מאת: רמי מור- הומאופט

שלום רב. הטיפול באורטיקריה הוא רציני מדיי - בעניין קינסיקולוגיה הייתי מפנה אותך לאתר משחקים וצעצועים שיש למכביר ברשת. באחת התוכניות בערוץ השני ( הנחה גבי גזית ) הוצגה הקינסיקולוגיה כתרמית לאחר הופעת רופא מגוש דן שהציגה בתכנית. מייד הופיעו תגובות של מטופליו באותו נושא שהעידו על נפילתם בפח . סוף מצאתי את קלטת הוידיאו שהקלטתי - החושפת את התרמית. בברכה רמי מור

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה