אלרגיה או אסתמה של העור

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

05/09/2005 | 11:48 | מאת: אתי

לד"ר שלום, בני בן 2.5 לפני כשלושה שבועות הופיעה פריחה באצבעות פריחה אדומה ולבנה בולטת (העור כמו מחוספס) אחר כך היה לו קוצר נשימה והוא טופל בבריקלין + משחה פוסידין , הקוצר נשימה נעלם והפריחה נשארה קיבלתי עוד משחות גאנטמצין, אלקום+טפות פניסטיל ואף אחד לא עזרה. ועשינו בדיקות דם של לאלרגיה וגם בדיקה דם רגילה (יצא תקין) והפריחה עדיין מתפשטת יש ברגליים בחלק התחתון מהברך בחלק המפרק בפנים בגרון וכל הזמן הילד מתלונן שמגרד לו והוא סובל. אודה לתשובתך. תודה אתי

09/09/2005 | 13:17 | מאת: ד"ר קובי שדה

יכולות להיות סיבות רבות למצבו ואיני יכול לדעת מכאן, אין בידי די פרטים על מהות הפריחה או תשובות הבדיקות אך אתם מוזמנים למרפאתנו

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה