למסירה תרופות לטיפולי פוריות

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

02/05/2011 | 16:03 | מאת: הילה

שלום רב . אשמח למסור למי שזקוק תרופות לטיפולי פוריות . מדובר בכמות יפה של תרופות: 2 מזרקים של דקפפטיל,2 חבילות שלמות של מנוגון,5 מזרקים של צטרוטייד, 2 חבילות של אנדומטרין . הבקשה שלי היא שמי שבא לקחת (פתח תקווה) שייקח את כל התרופות , ומה שלא צריך שימסור לרופא הפוריות על מנת שימסור למי שכן זקוק . נא ליצור קשר במייל [email protected]

10/06/2011 | 00:03 | מאת: שוש

האם עדיין אקטואלי ? שוש

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"