זריקות aransep

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

27/04/2011 | 23:41 | מאת: שי

זקוקים בדחיפות לזריקות ARANSEP אמי חולת סרטן מתקדם והזריקות הללו מחזיקות אותה בחיים עקב איבוד דם יומיומי! קופת חולים לא מאשרת לנו השתתפות בעלויות הכבדות אנא עזרתכם המבורכת.

03/05/2011 | 15:53 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

יש ברשותינו תרופה זו במינון של 400 מ"ג, אם וברצונכם לקבל תרופה זו יש ליצור קשר עם רחל, 073-2198805. הרבה בריאות.

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"