בקשה לעזרה לתרופה : Tracleer

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

02/04/2011 | 16:36 | מאת: ריטה

שלום . יש לי בעיות ראמוטולוגיות המגבילות את זרימת הדם לאצבעות הידיים מה שמגביל אותי לעבוד באופן מלא. אני אם חד הורית ותרופה זו יקרה לי מאוד. אשמח אם תהייה אפשרות לעזור לי להשיג את התרופה : . ( tracleer (BOSENTAN של חברת ACTELION. תודה לכם. 0526504601 טל [email protected]

04/04/2011 | 15:15 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

תצרי עם חברים לרפואה קשר אודות קבלת התרופה:073-2198801 הרבה בריאות!!!!

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"