מלווה

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

08/04/2008 | 20:02 | מאת: אתי

בה אני צריכה מתנדבת שתלווה אותי לבדיקה קולונסקופיה (עושים אותה עם זריקת טישטוש)(ביטלתי בדיקה כי צריכים לבוא עם מלווה) לצערי אין לי עם מי להגיע (בעלי נכה, וקשה לו להמתין איתי וגם לא יכול לעזור לי הרבה, גם אני נכה). ויש לנו רק בת קטנה בת 7 . (אני מוכנה לשלם סכום סימלי). תודה אתי

10/04/2008 | 09:41 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

שלום אתי, ארגון חברים לרפואה מפעיל מערכת התנדבות בבתי החולים ונשתדל לעזור גם לך, אנא פני למשרדי הארגון בטלפון 03-5792220 ונשמח לעזור. בברכת בריאות

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"