תרופות למסירה

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

21/03/2011 | 12:24 | מאת: איריס

ברשותי תרופות רבות שהיו בשימושה של אמי שנפטרה לאחרונה ממחלה קשה. רוב התרופות הן בתוקף וראויות לשימוש. ברצוני לתרום תרופות אלה לטובתם של אנשים אחרים. כיצד אני יכולה לעשות זאת? נא תשובתכם.

22/03/2011 | 11:08 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

תודה מקרב לב על הרצון הטוב בתרומת התרופות ,תצרי איתנו קשר לגבי מתן התרופות ע"מ לסכם דרך הבאתם :073-2198801. הרבה בריאות.

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"