עזרה

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

18/02/2011 | 01:33 | מאת: מירי

אני אם חד הורית לחמישה ילדים אשר מיתפרנסת מקיצבת ביטוח לאומי אני סובלת נורא מבעיות שיניים קשות אשר גורמות לי קושי רב בנוסף לקושי שאני חיייה במציאות לגדל את ילדיי לבד בעבריי הייתי אמא נאה ומטופחת ואם הזמן בין ההריונות ללידות איבדתי שיניים זה גורם לי לנדודיי שינה קשיים ולכאביים וילדיי מעירים וכואביים ממצביי לי אין יכולת כספית לטפל בזה את כל מה שיש לי אני נותנת לילדיי כי הם הכח שלי לחיים אני מבקשת בכל בקשה לעזרה באתי ממקום שבעברי נתתי לכל המושיט יד היייה לי הכל בעבר אבל עבוריי זה הייה כלוב מזהב וויתרתי על הכל בישביל השקט ומליברוח מחייי סבל שנדדתי עם ילדיי ממעון נשים מוכות היום אני מיתביישת להיות במקום בו אני נימצאת אבל זה עדיף לי מהמקום בו חיינו אני וילדי הודה לכל המשיב לי את חיוכיי לילדיי ולי כי זה החלום שלהם שאמא תפסיק ליכאוב מכאביי השניים תודה רבה שוב הפון שלי0526882570

23/02/2011 | 15:38 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

נא העבירי את בקשתך בכתב יחד עם הצעת מחיר למשרדי העמותה בפקס :03-5792223 ונדון באפשרות הסיוע.

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"