גמח תרופות

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

17/02/2011 | 11:04 | מאת: לכבוד חברי חברים לרפואה

יש בידיי הרבה תרופות גם של פריון וגם נוספות שברצוני לתרום אשמח אם תוכלו לתת לי כתובת היכן ניתן לתת את התרופות או בדואר האלקטרוני או בטל הנייד: 052-5260299 תודה ויום טוב עדי לוי

17/02/2011 | 12:43 | מאת: עדי לוי

פיריות: מנוגון, אסטרופם, גונל אף (2 מזרקים..של 450 אבל פתוחים) תרופות אחרות: זריקות של קלקסן,סינופד,צירקדין,פלוטין, ,סולבקס,סירן, ועוד כמה

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"