זקוקים לכדורי טרסבה

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

01/04/2008 | 21:57 | מאת: לאה סגל

שלום לכול הגולשים באתר זה , אבי חולה בסרטן ראות , והוא קיבל מהמחלקה האונגולוגית טיפול בכדורי טרסבה אין באפשרותנו לרכוש כדורים אלו , מי שיש לו כדורים אלו ואינו משתמש בהם , אנא צרו עימי קשר בטלפון __ 0508646633 או 0775360426 ,,,תודה מקרב לב לאה סגל

03/04/2008 | 10:44 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

שלום רב, ארגון חברים מסייע לחולים להעברת תרופות מתורם לנזקק. נשמח אם תיכנסי לאתר הבית של ארגון חברים,לפרויקט תיווך תרופות בו אנו מתווכים בין חולים הזקוקים לתרופות שאין ידם משגת לבין אלה שיש להם תרופות ואינם זקוקים להם, הכתובת המדויקת לכניסה לפרויקט תיווך תרופות הינה: http://www.haverim.org.il/friends_forms/donate_med_form/ שם ניתן להכניס את פרטי התרופה ופרטים אישיים ליצירת קשר. כמו כן ניתן ליצור קשר טלפוני עם משרדי העמותה בטלפון 03-5792220 שלוחה 1 רחל

29/04/2008 | 10:07 | מאת: ענת

אימי חולה בסרטן הלבלב וזקוקה דחוף לטרסבה 100 מ"מ. אספנו את הסכום הנדרש לפחות לפעם הראשונה (לחודש הראשון - 30 כדורים) אבל אין לי מושג איך לרכוש אותם בעוד חודש. אם אפשר לעזור לי בבקשה. ענת 0523-917883 תודה מראש.

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"