בקשת תרומת תרופה פסכיאטרית לנער עם צרכים מיוחדים

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

31/03/2008 | 10:06 | מאת: עו"ס תמר מלחן

שלום רב, אני עובדת סוציאלית במרכז שיקום לנוער עם צרכים מיוחדים ואני זקוקה לתרומה של תרופה/ כדורים בשם רספרידל עבור נער מהמרכז. הנער אינו בעל אזרחות ישראלית ולכן לא זכאי לביטוח בריאות, המשפחה אינה מסוגלת לממן את מימון הכדורים. ללא הכדורים הוא יכול להגיע למצב מאוד מסוכן עבורו ועבור הסביבה. אנא במידה ויש אפשרות להשיגם, אודה מאוד. יש בידי מרשם מהפסכיאטרית שלו. בברכה, תמר מלחן, עו"ס

03/04/2008 | 10:43 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

שלום רב, נשמח אם תיכנסי לאתר הבית של ארגון חברים,לפרויקט תיווך תרופות בו אנו מתווכים בין חולים הזקוקים לתרופות שאין ידם משגת לבין אלה שיש להם תרופות ואינם זקוקים להם, הכתובת המדויקת לכניסה לפרויקט תיווך תרופות הינה: http://www.haverim.org.il/friends_forms/donate_med_form/ שם ניתן להכניס את פרטי התרופה ופרטים אישיים ליצירת קשר. כמו כן ניתן ליצור קשר טלפוני עם משרדי העמותה בטלפון 03-5792220 שלוחה 1 רחל בנוסף הכנסנו את פרטיכם למאגר התרופות לצורך תיווך

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"