עזרה דחופה - VOTRIENT

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

28/01/2011 | 20:48 | מאת: שי

אמי במצב מתקדם של סרטן במספר מוקדים, זקוק בדחיפות לכדורים מסוג VOTRIENT (pazopanib מדובר בטיפול של יותר מ- 30,000 ש"ח לחודש ומחוץ לסל הבריאות. כמו כן, ברשותי למסירה כדורי ENDOXAN כימותרפיה לטיפול בסרטן וכדורים מסוג RAPAMUNE אודה לעזרה, יצירת קשר וכל מה שניתן לסייע לנו רפואה שלמה לכולם שי

23/02/2011 | 16:06 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

התגובה קצת באיחור,אם עדי'ין לא השגת את התרופה,ניתן לפנות לחברים לרפואה בטלפון 0732198805 ע"מ שנבדוק את הנתונים . ולגבי מסירת התרופות ניתן ליצור קשר בטלפון 073-2198801 ע"מ לסכם את ענין מסירתן בדרך הנוחה לך.

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"